Botchirurgie m.b.v. piëzo apparaat

ESACROM PIËZO INSERTS

PIEZOCLEAN

Peri-implantitis wordt gedefinieerd als de peri-implantaire ontsteking van het zachte weefsel die gepaard gaat met progressief verlies van ondersteunend bot.

Volgens het meest recente wetenschappelijke bewijs wordt bij peri-implantitis de chirurgische benadering nog altijd als voorkeursbehandeling beschouwd. Daarbij is het meest besproken én controversiële aspect de decontaminatie van het implantaatoppervlak, en hoewel er in de loop der jaren verschillende methoden (zowel chemisch, mechanisch als handmatig) zijn beschreven, is er nog geen overeenstemming bereikt over de meest effectieve methode.

Waar traditionele instrumenten zoals curettes of roterende instrumenten niet alle plekken kunnen bereiken kunt u met de nieuwste ontwikkeling op dit gebied, de PIEZOCLEAN (door dr. Giamcomo Tarquini) door middel van de bacteriedodende en bacteriostatische eigenschappen van het apparaat zelf op de meest ontoegankelijk gebieden komen. Denkend aan het implantaatdraad, het micro en Nano-structuur van het oppervlak en de interne behuizing van de verbindingsschroef.

Meer informatie over de PIEZOCLEAN vindt u in onderstaande brochure

Bekijk hieronder de Piezoclean informatiebrochure