Botchirurgie m.b.v. piëzo apparaat

ESACROM PIËZO INSERTS

Voordelen van het gebruik van een piëzo apparaat

De grote voordelen van een piëzo apparaat zijn het behoud van goed zicht op het werkgebied en de selectiviteit waarmee zachte weefsels worden gespaard. Fabrikant Esacrom heeft diverse apparaten in haar programma. Zo ook ruimtebesparende combinaties van piëzo met micromotor.

Ook bij kleinere botaugmentaties kunt u prima gebruikmaken van de voordelen van een piëzo apparaat. Met bijvoorbeeld de botschraper insert ES001T is het oogsten van een kleine hoeveelheid autoloog bot in een handomdraai gebeurt. Voor het modelleren van de randen van het botdefect zijn diverse andere inserts verkrijgbaar. Het maakt niet uit welke insert u gebruikt, goed zicht op het wondgebied blijft behouden dankzij het cavitatie effect.  

Fabrikant Escarom produceert alle ultrasone inserts in eigen beheer. De Ti-black uitvoering is ultra hard, bijzonder duurzaam, en reduceert hitte op het weefsel. De zwarte coating voorkomt hinderlijke reflectie van de operatielamp. Esacrom Ti-black ultrasone inserts zijn verkrijgbaar in ca. 100 modellen voor uiteenlopende behandelgebieden. De inserts zijn compatibel met vrijwel alle merken piëzo apparatuur.

Bekijk hieronder de Esacrom informatiebrochure