Geistlich Biomaterials @ EuroPerio10

Gaat u naar EuroPerio10? Bezoek dan het Geistlich Symposium en de hands-on sessie!

Geistlich Biomaterials @ EuroPerio10

Na een langere wachttijd dan normaal (vier in plaats van drie jaar) is er dit jaar weer een EuroPerio congres. Deze 10e editie van het congres vindt plaats in Kopenhagen op 15, 16 17 en 18 juni.

Tijdens EuroPerio kunt u verschillende interessante voordrachten, workshops en live surgeries bijwonen, maar u vindt er ook een legio aan exposanten die u graag de laatste ontwikkelingen en (product)technologieën willen tonen. Daarnaast blijft het congres de uitgelezen kans om internationale collega’s te ontmoeten en bij te praten. Meer informatie over het congres en registratie kunt u vinden via deze link.

Zeker de moeite waard tijdens uw bezoek aan EuroPerio10 zijn de Hands-on sessie en het Symposium georganiseerd door Geistlich Biomaterials. De Hands-on sessie vindt plaats op woensdag 15 juni met als onderwerp: Prevention by Regeneration – Save the bone & save the implant with soft tissue augmentation.

Het Geistlich Symposium kunt u op donderdag 16 juni bijwonen. Het overkoepelende thema van dit symposium is: Periodontal Regeneration, from Challange to Opportunity.

Hands-on workshop

Break Out 2 | C1-M1
Woensdag 15 juni 2022

Om stabiliteit en de etische prestaties van implantaten op lange termijn te optimaliseren wordt vaak Soft-Tissue augmentatie teoepgepast. Vaak blijft de vraag wanneer deze technieken nuttig zijn en op welke manier zij uitgevoerd moeten worden. Deze workshop, gegeven door Nadja Naenni en Daniel Thoma, richt zich op het behouden van het Soft-Tissue weefsel rond implantaten in zowel een gezonde als een geïnfecteerde situatie. De experts geven tijdens de workshop handige tips and tricks en bespreken de typische valkuilen bij deze indicatie.

Geistlich Symposium

Hall C4 | C4-M1
Donderdag 16 juni 2022

“Voorkomen is beter dan genezen” is het uitgangspunt binnen de tandheelkunde. Daarom richt het Geistlich Industry Forum zich op het tijdig voorkomen van weefselverlies, in plaats van het later moeten herstellen van grotere defecten. De drie sprekers tijdens het symposium zullen dieper ingaan op dit onderwerp met de volgende voordrachten:

Lisa Heitz-Mayfield

Periodontally compromised patients: Saving teeth or placing implants?

Vanessa Ruiz-Magaz

Ensuring long-term compliance: All I learned from treating periodontal patients

Martina Stefanini

Recession coverage: A step-by-step guide for predictability