Geistlich @ IOS 2023

Geistlich ademt Regeneratie op het International Osteology Symposium met nieuwe producten en huisstijl

Geistlich ademt Regeneratie op het International Osteology Symposium

Het International Osteology Symposium wordt iedere drie jaar gehouden en wordt ook wel gezien als hét belangrijste evenement op het gebied van regeneratieve tandheelkunde. Dit jaar vond het Sympsoium plaats in Barcelona van 27 tot 29 april. Geistlich was aanwezig bij verschillende praktische workshops en lezingen over bijvoorbeeld de lange termijn invloed die weefselregeneratie heeft op implantaten.

Nieuwe oplossing voor het behandelen van parodontitis

Op het congres presenteerde Geistlich onder haar nieuwste oplossing voor het behandelen van parodontitis; REGENFAST®. De gel bevordert de regeneratie van diverse weefselsoorten zoals bind- en epitheelweefsel, bot, gewrichten en slijmvliezen. Het helpt de weefsels van de mondholte te beschermen en ondersteunt de wondgenezing. Ralf Halbach, CEO van Geistlich, benadrukt: “Hiermee komen we rechtstreeks tegemoet aan de behoeften van onze patiënten.”

Website Regenfast

"Regeneratie-wave" in een nieuw jasje

Geistlich’s toewijding aan het bevorderen van medische regeneratie wordt nu ook weerspiegeld in de huisstijl. De “regeneratie-wave” en de focuskleur “vertrouwd blauw” staan voor het aanpassingsvermogen van regeneratieve processen en illustreren de wetenschappelijke basis en het vertrouwen in het familiebedrijf. Halbach legt uit: “De golf bepaalt de richting: pioniersgeest, gezamenlijke ontwikkeling en in de kern; familie.” De rebranding werd gepresenteerd met een openingsceremonie op het symposium en een compleet nieuw stand ontwerp.

regeneratie wave transp