Hands-on workshop ‘L-Shape technique’

Ervaar het zelf in het vLab

Aansluitend aan het Geistlich+YOU online congres wordt een unieke virtuele hands-on sessie georganiseerd. Tijdens deze hands-on leert u meer over botaugmentatie in de esthetische zone met behulp van de L-Shape Technique van prof. Dr. Ronald Jung.

De workshop is toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in botaugmentatie in de esthetische zone bij ‘early implant placement’ en daarnaast de best onderbouwde regeneratieve zorg aan de patiënt wil verlenen. Ook assistenten en studenten implantologie zijn van harte uitgenodigd zich voor deze workshop te registreren!

Na registratie ontvangt u van ons de Geistlich vLab™ workshop kit met de benodigdheden. De kosten voor deze kit bedragen slechts € 79,- excl. BTW.

De volgende materialen dient u zelf te verzorgen:
– Parodontale probe
– Scalpel met 15c, of microchirurgisch blad
– Elevator, fijn
– Raspatorium
– Naaldhouder
– Hechtpincet
– Chirurgische schaar
– Water
– Hamer (optioneel)

Nadja Naenni (Universiteit van Zürich) zal tijdens de hands-on sessie de klinische basis en tip & trics voor de L-Shape Technique bespreken. Na de hands-on kunt via de live chat vragen stellen middels een Q&A.

U kunt kiezen voor de middag- of avondsessie óf voor beide sessies
Tijdblok 1: 12.00 uur – 13.00 uur CET
Tijdblok 2: 21.00 uur – 22.00 uur CET

Bent u niet in de gelegenheid om actief deel te nemen aan de hands-on sessie, dan kunt u het theoretische gedeelte, zonder bijkomende kosten, live volgen.