Instrumenten

De instrumenten van Helmut Zepf staan bekend om innovatie, Duitse kwaliteit en precisie. Dit vindt u terug in de verschillende heften die Helmut Zepf te bieden heeft. Zo zijn de Z-Shape relax handles optimaal ergonomisch ontwikkeld voor curettage en zorgen de hightech lichtgewicht Bionik handles voor de juiste krachtoverbrenging en kleurcodering. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor de door de eeuwen heen bewezen traditionele heften.

HELMUT ZEPF INSTRUMENTEN

Gracey M5 Prophylaxis Set

Deze Small instrumenten set is speciaal samengesteld voor extra diepe scaling. De schacht is 3 mm langer maar de geslepen tip is ingekort om een speciale subgingivale curettage mogelijk te maken voor de smallere en diepere pockets en worteloppervlaktes. De tips zijn voorzien van ultraharde Nanopal coating.

2499055

Prichard

4187812

Bruikbaar in alle parodontale behandelingen, osteotomie en wortelpunt resecties. De scherpe ronde tip wordt gebruikt voor het voorbereiden van het omliggende weefsel voor excisie. Het stompe deel maakt het mogelijk meerdere flappen van los weefsel tegelijk aan te pakken. Dat de punt 30° gebogen is maakt het instrument ook bruikbaar in het molaar gebied en is tevens te gebruiken als spiegel raspatorium door de hoogglans gepolijste afwerking en daarnaast kunnen linguale oppervlakten zeer makkelijk worden bereikt.

Micro chirurgische set

De Duitse fabrikant Helmut Zepf biedt u een ruim assortiment chirurgische instrumenten welke bekend staan om innovatie, Duitse kwaliteit en precisie. Deze kenmerken vindt u terug in de nauwkeurig samengestelde Micro chirurgische instrumenten set. Deze micro chirurgische set is speciaal samengesteld voor een minimaal invasieve en a-traumatische behandeling. Alle instrumenten in deze set zijn uitgevoerd met speciaal ZEPF-Line heft waarmee u altijd perfecte grip op het instrument houdt.

Micro chirurgische instrumenten set

Bekijk hieronder de Helmut Zepf instrumenten brochure